Õpilaste teadustööde eripreemia 2023

Eile, 12. aprillil tunnustati tublisid Eesti õpilasuurijaid! Eesti Rahva Muuseumis anti üle õpilaste teadustööde konkursi riiklikud preemiad ning koostööpartnerite eriauhinnad. Ühe sellise eriauhinna annab igal aastal välja ka EGS tunnustamaks mõnd silmapaistvat tööd meie vallas.

Seltsi eripreemia pälvis seekord Miina Härma Gümnaasiumi õpilane Elo Joandi oma tööga „Toitumise tuvastamine juuste isotoopanalüüside põhjal: kaasaja ja arheoloogilise materjali juhtumiuuring“ . Töö juhendajateks Mari Tõrv, Ester Oras, Holar Sepp ja Helen Semilarski. Auhinna andis seltsi poolt üle meie asepresident Taavi Pae. Tugevale käepigistusele ja kiidusõnadele lisaks sai Elo omale värske seltsi aastaraamatu Matkaspordi 50 eurose kinkekaardi.
Seltsi nimel tegid valiku Liisa Puusepp ja Eva Kruuse.

Comments are closed.