EGS(N) rattamatk

Ära maga maha! Taaskordne EGS(N) rattamatk toimub 8.-12. augustil.

Sel korral läheme Saaremaale. Kuna Saaremaa on parajalt suur, siis me ühe aastaga seda läbida ei suuda ning seetõttu on sel aastal plaanis külastada paiku Ida- ja Põhja-Saaremaal, et uuel aastal lõunapoolsetes külades käia.

Kes pole meie rattamatkadel käinud, siis teadmiseks, et sõidame ratastega linnulennult lühikest marsruuti vinker-vänker teid pidi sadu kilomeetreid viis päeva :) Saatebuss veab suuri matkakotte, ööbime telkides (ametlikel telkmisaladel ja heade tuttavate koduhoovis), teeme süüa lõkkel jne.

Sel aastal kipub rongiga transport ära jääma. Kuni Virtsuni püüame pakkida enamus rattad saatebussi. Sealt juba saame praamiga üle ja saare peal ratastele.

Osavõtutasu suurus on 37.- EUR ning selle eest saab: a) päevas kolm korda süüa; b) ratturitega kaasa sõitva saatebussi, mis veab varustust, toitu, nõrkenud rattureid jne c) mõnede teele jäävate muuseumide piletid.

Osavõtutasu saata EE767700771002270730 või EE732200221023699620 (Liisa Puusepp). Registreerimise ja osavõtutasu maksmise tähtaeg on 29. juuli!

Küll jagame ka täpsustusi öömajade, täpsema marsruudi ja kellaaegade kohta.

Orgkomitee nimel
Liisa & Marko
liisa@tlu.ee
markovainu@hotmail.com

Comments are closed.