Noorteklubi rattamatk: Rakvere – Jõhvi

EGSi Noorteklubi rattamatk viib osalejad seekord Rakverest Jõhvi 2.-6. augustil (rong Tallinnast Rakvere poole väljub 2. augusti hommikul 8:52). Mõningad kohad, mida kõigi eelduste kohaselt läbime: Kunda, Uljaste, Kiviõli, Püssi, Kohtla-Nõmme, Sompa, Kalina, Kurtna, Kuremäe, Poruni, Narva, Narva-Jõesuu, Sillamäe jne jne.

Kes pole käinud, siis teadmiseks, et sõidame ratastega linnulennult lühikest marsruuti vinker-vänker teid pidi sadu kilomeetreid viis päeva :) Jõhvist tullakse Tallinnasse tagasi rongiga. Saatebuss või -auto veab suuri matkakotte, ööbime telkides (ametlikel telkmisaladel või kellegi koduhoovis), teeme süüa lõkkel, kui veab, siis saab sauna jne.

Osavõtutasu suurus on 33.- eurot ning selle eest saab: a) päevas kolm korda süüa; b) ratturitega kaasa sõitva saatebussi, mis veab varustust, toitu, nõrkenud rattureid jne, aga mille mark ja kandevõime pole veel täpselt teada; c) mõnede teele jäävate muuseumide piletid. Osavõtutasu saata mulle, kas EE193300336405640001 või Swedbank EE732200221023699620. Registreerimise ja osavõtutasu maksmise tähtaeg on 29. juuli. Rongipilet Rakverre ja tagasi Jõhvist Tallinna tuleb ise osta.

Hetkel on kirjas 6 osalejat – seega ruumi on. Kes käinud ei ole – viimane aeg tulla!

Meie suurepärast rattamatka toetavad taas kord Herkuless putrude ja müslidega.

Comments are closed.