EGSNi saarematk – Prangli, 04.-06. juuni 2021

Reede 04. juuni

Väljasõit Leppneeme sadamast (Viimsi vald) kas 15:00 või 18:00 (Wrängo, ülesõit Kelnasesse 60 min). Vajadusel komplekteerimine autosid vastavalt eelistatud väljumise kellaajale.

Telkimine Ülesaare kämpingus, mis paikneb Kelnase sadamast ~10 minutilise jalutuskäigu kaugusel. Ööbimiskohas on meil võimalik kasutada duširuume, tualetti ning välikööki. NB! Kaevuvee kvaliteet pidi olema nii ja naa, nagu maakohale kohane, nii et keda see asjaolu muretsema paneb, peab kaasa varuma pudelivett (võimalik soetada ka laupäeval Prangli poest).


Laupäev 05. juuni

Hommikul valmistab söögitoimkond matkaliste hommikusöögi. Pärast kehakinnitust suundume tutvuma Prangli saare lõuna- ja keskosaga. Vajadusel on võimalik külastada saarelist keskkonda arvestades üpris hästi varustatud Prangli poodi, kust saab jahutuseks jäätist ja muud head-paremat (sh õhtuks soovi korral ka veest ja limonaadist nõks kangemat kraami).

Saarega tutvumise ajal kannab iga osaleja ette talle eelnevalt määratud teksti saare kohta (ajalugu, loodus, tänapäev jne). Lõuna toimub piknikuna.

19.00/20:00 Õhtusöök, pärast mida toimub seltskondlik koosviibimine. Kiiremal reageerimisel on võimalik ka maasauna rentimine.

Pühapäev 06. juuni

Hommikul valmistab söögitoimkond matkaliste hommikusöögi. Pärast kehakinnitust suundume tutvuma Prangli saare põhjaosaga. Lõuna taaskord pikniku vormis. Tagasi mandrile tuleme Kelnasest 16:30 väljuva Wrängoga, enne sadamasse suundumist toome telklast ära ka enda asjad.

Kaasa võtta: magamiskott, matt, ilmastikule sobilikud riided (lisaks ka päikseprillid + peakate), isiklikud toidunõud ja hügieenitarbed, ettekanne eelnevalt määratud teema kohta, joogikraam ja muu, mida tunned, et võiks vaja minna. 

Registreerumiseks pane enda nimi kirja siin ning edastada oma kontaktandmed (kui mul need varasemast kokkupuutest puuduvad) edasise info saamiseks matka puudutava osas nele.vaits@gmail.com. Täiendavat informatsiooni on võimalik saada e-kirjaga, kontakteerudes FB Messengeri kaudu (Nele Väits).

Palun registreerimislehele märkida „vajan kohta telgis“ või „vajan kohta autos“ neil, kes ei kavatse oma telgi/autoga matkal osaleda või kellel ei ole juba teiste matkalistega kokku lepitud transpordi ja telgi jagamine. Kui on soovi ka saunatada, palun ka see asjaolu registreerimislehele märkida. Juhul kui saun on veel rentimiseks saadaval, on 2h rent 30 € või 3h rent 40 €, mis jagatakse saunaliste vahel võrdses osas.

Osavõtutasu moodustub järgnevalt:

Baastasu 36 € (sisaldab ülevedu, telkimistasu + kogu matka toitu). Statsionaarses õppevormis õppiva õpilase (sh üliõpilase) osalustasu on laevapileti soodustusest tulenevalt 30 €. Võimaliku sauna rentimisel lisandub kohapeal ka sauna osalustasu.

Transport toimub sarnaselt eelmiste aastate saarematkadega oma autodega, kütuseraha arveldab iga auto eraldi ja see ei sisaldu osalustasus.

Esmane registreerumine (ja paralleelselt osalustasude maksmine) lõpeb 21. mail, kuna laevapileteid on piiratud arvul! Palun kindla tuleku korral registreerida esimesel võimalusel, et mul oleks võimalik jooksvalt soetada igale inimesele laevapilet, mis garanteerib saarele saamise! Alates 22.05 on võimalik osalemine vabade laevapiletite olemasolul, laevapiletite seisu saab eelnevalt kontrollida siit, valides marsruudiks Leppneeme-Kelnase (Leppneemest väljumine 04.06 ja Kelnasest 06.06). Laevapiletite olemasolul on viimseks registreerimise tähtajaks 01.06, mil läheb lukku matkatoidu ostukogus.

Hea tuju ning seltskond on garanteeritud! Näeme saarematkal,

Nele Väits

peakorraldaja

Comments are closed.