11. noorgeograafide sügissümpoosion

Kallis noorgeograaf!

Eesti Geograafia Seltsi Noorteklubi ja EGEA-Tartu kutsuvad sind osalema meie iga-aastasel sügissümpoosionil, mis sel aastal toimub 2.-4. oktoober 2015. Üheteistkümnes sügissümpoosion „Veikene Geograafia“ on inspireeritud C. R. Jakobsoni samanimelisest raamatust ning toimub kirjaniku sünnikodu lähedal Kurgjal uues TTÜ Särghaua õppekeskuses. Ühtlasi on sügissümpoosion pühendatud Eesti Geograafia Seltsi 60. juubelile.

Kavas on huvitavad ettekanded nii tudengitelt kui ka külalisesinejatelt, ettekannete vahepeal saame tutvuda Eesti maapõue kivimitega ning teha muud põnevat. Tule ja veedame koos kolm mõnusat sügispäeva looduses, eemal linnakärast.

Sügissümpoosioni osavõtutasu on 20 eurot, mis sisaldab programmi, toitlustust, majutust ja transporti Tallinnast (Tartust korraldab transporti EGEA-Tartu). Esinejatele on osalemine tasuta!

Registreerimisvorm asub siin.

Osalustasu palume kanda hiljemalt 28. september:
SEB a/a EE221010010398268013
Dagmar Seppor
Selgituseks: Sügissümpoosion, osaleja nimi.

Kohtumiseni sügissümpoosionil!

Dagmar ja Anna-Helena

Comments are closed.