Algab EGSNi Tatrate matk

Juba vähem kui pooleteise tunni pärast väljub Tallinna Bussijaamast buss Krakowi poole, mis viib seitse noorgeograafi Poola ja Slovakkiasse Tatrate mäestikku avastama. EGSNi ekspeditsioonimeeskonda kuuluvad Agnes Anderson, Kairi Ehrlich, Kristi Ehrlich, Aadu Niidas, Indrek Reinsoo, Marko Vainu ja Kadri Vilumaa. Homme pärastlõunaks jõuame eelduste kohaselt Zakopanesse ning pühapäeva hommikul hakkab Tatrate vallutamine pihta. Plaanis on läbida matkaradu ning tutvuda looduslike ja kultuuriliste vaatamisväärsustega kolmes rahvuspargis: Kõrg-Tatrate RP, Slovakkia Paradiisi RP ja Madal-Tatrate RP ning ületada ka Poola kõrgeim mäetipp Rysy (2499 m). Eks pärast matka ole näha, mil määral plaanid täidetud saavad, aga Eestisse tagasi on kavas jõuda 24. juuli õhtupoolikul.

Matkast osavõtjate nimel,
Marko

Comments are closed.